Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dimarts, 19 de febrer del 2019

Iniciam nou projecte

Hem acabat amb el projecte que iniciàrem a principi de curs. Hem après moltes coses de l'univers i hem donat resposta a totes les preguntes que ens vàrem plantejar. 

Ara ens toca mirar cap a una altra part i canviar l'escenari. Deixam la mirada cap a l'univers i aterram al nostre planeta i al nostre entorn.

Així, l'altre dia ens vàrem imaginar que un extraterrestre es posa en contacte amb nosaltres. Ens ho vàrem imaginar perquè sabem que els extraterrestres tal i com els veim a les pel·lícules no existeixen (fou una de les preguntes del nostre projecte anterior).

I, amb aquest exercici d'imaginació, vàrem pensar què li hauríem d'explicar a aquest suposat extraterrestre que es posa en contacte amb nosaltres.

I sabeu què? Idò la primera cosa que li hem d'explicar és com ha d'arribar on vivim.

Hem començat la feina amb grups cooperatius. Amb l'estructura de foli giratori, hem definit la ruta que ha de seguir des de la localització de la nostra galàxia, la Via Làctia, fins a Inca. I amb l'estructura 1-2-4 hem fet hipòtesis sobre què és un continent, quants n'hi ha i quin nom tenen. 

El Google Earth ens ha anat molt bé i ens ha encantat poder volar des de l'espai exterior fins a la nostra escola. Però tenim molta feina per endavant i moltes coses a treballar per poder explicar-les bé al nostre suposat amic extraterrestre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...