Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dimarts, 11 de juny del 2019

Afrontant la por de xerrar en públic

Al llarg del curs hem treballat l'expressió oral i l'habilitat de superar la por que ens sol fer a molts el fet de parlar davant un públic. 

Hem intentat controlar els nervis, mirar el públic, mantenir un to de veu adequat, expressar les idees de forma ordenada i coherent i contestar els dubtes o preguntes que ens vulguin fer els que ens escolten.

També hem escoltat les valoracions dels nostres companys per seguir reforçant el que ja feim bé i poder millorar els aspectes que ens costen una mica més. Les crítiques constructives ens ajuden a superar-nos dia a dia i hem d'estar agraïts que ens les facin.

Aquí teniu les fotos de la darrera exposició oral que hem fet davant tota l'aula. Ens la va mandar na Pepa, la nostra mestra de castellà i germana bessona de na Cati. Hem explicat als nostres companys "Todo sobre mi". Ho hem fet molt bé i hem notat que tots hem millorat molt respecte del principi de segon. Amb això també es nota que ja tenim un peu a tercer.

Mirau amb quina atenció escoltam els nostres companys...




I aquí ens teniu a tots preparats per explicar "Todo sobre mi". Mirau, mirau...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...