Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dijous, 5 de novembre de 2020

CANVI DE CONTRASENYA DE L'USUARI DE GOOGLE

Aquí teniu el tutorial PER CANVIAR LA CONTRASENYA de l'usuari del vostre fill/a:

El primer que heu de fer és anar a Google.

Després heu d'entrar amb l'usuari del vostre fill/a (el seu mail de l'escola que té escrit a la circular que hem repartit).
Com ho heu de fer? Heu de clicar al cercle que hi ha a la part superior dreta de la pantalla (a la foto 1, és el cercle de color blau amb la lletra A).
Foto 1
Vos sortirà una cosa similar al que hi ha a la foto 2, amb els mails que hagueu utilitzat amb el vostre ordinador/tauleta, etc.
Heu de clicar damunt el mail que hem creat per al vostre fill/a. Si no vos surt el mail del vostre fill/a a la llista de mails, heu de clicar a "Añadir otra cuenta". Llavors heu d'escriure el mail del vostre fill/a que li hem escrit a la circular i després la contrasenya actual que li hem donat (ALUMNES1).
Quan vos hagi reconegut la contrasenya, vos quedarà la icona (el cercle amb una lletra) amb la inicial del nom del vostre fill/a dins del cercle (tal com surt en la foto 1 i 2).
Foto 2A continuació heu de pitjar just davall del mail del vostre fill/a, on posa "Gestionar tu cuenta de Google" (foto 2).
Foto 3Vos sortirà la pàgina de benvinguda, tal com surt a la foto 3:Tot seguit, heu de clicar on posa "Información personal" (al desplegable del menú de l'esquerra; mirau la foto 4).


Foto 4
Després, a l'apartat "Contraseña" haureu d'escriure novament la contrasenya inicial (ALUMNES1).Llavors serà quan en podreu posar una de nova. Ha de tenir, almenys, 8 caràcters (ja siguin números o lletres); seguiu les instruccions que vos posa la circular per a la nova contrasenya.
L'haureu d'escriure dues vegades i pitjar "Cambiar la contraseña". (foto 5).


Foto 5

I ja haureu finalitzat el procés.
Llavors, heu d'escriure la nova contrasenya a la circular que m'heu de retornar.
ÉS IMPORTANT QUE NO DIGUIN LA CONTRASENYA A NINGÚ MÉS

Esper que vos vagi bé fer-ho!
Si teniu problemes, m'ho deis i vos ajudaré, no vos preocupeu.

Moltíssimes gràcies,
Toni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...