Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dimarts, 22 de desembre del 2020

BON NADAL I FELIÇ 2021!

I acabam aquest primer trimestre.

Ja heu vist la fulla amb els deures per a aquestes vacances; són molt fàcils, només es tracta de gaudir del moment de descans i de la família. En tornar, esper que aquesta fulla estigui plena d'experiències, de moments, de vida.

Com haureu vist a la circular, els vostres fills/es duen a casa molt de material (el quadern de llengües, el de matemàtiques, el llibre "Mate+", així com el material manipulable i l'estoig).
S'ha fet d'aquesta manera per si, per raons sanitàries, no es pogués recomençar l'escola el dia previst, divendres dia 8 de gener.
En tornar a començar (esperem que sigui el mateix dia 8), els vostres fills/es han de dur tot aquest material de nou a l'escola.
MOLTES GRÀCIES.

I COM HA ANAT AQUEST TRIMESTRE?
Mirau, davant les circumstàncies motivades per la pandèmia, tots hem fet un gran esforç per continuar endavant i seguir creixent com a persones.
Hem tengut moments difícils però, entre tots, ens hem cuidat per estar el millor possible i per mantenir l'esperança (per cert, clicant aquí podeu veure el vídeo "L'esperança és el regal").
Vos puc dir que estic molt content de com els vostres fills i filles han respost al que estam vivint; no ha estat gens fàcil, però ells m'han donat grans lliçons de responsabilitat i saber estar: ENHORABONA!

A continuació teniu la felicitació de la classe dels robots, així com algunes de les fotos d'aquests darrers dies.

Només em queda desitjar-vos un bon Nadal i que passeu unes bones festes, així com que el 2021 estigui ple de tot allò que desitjau.
Ens veim dia 8 de gener!!! Cuidau-vos molt! I siau molt feliços!!! 😘🎄🌈

LA CLASSE DELS ROBOTS VOS DESITJA...

ENVIANT LA POSTAL PER A LA FAMÍLIA
ENVIANT LA CARTA ALS REIS, AMB MOLTA IL·LUSIÓ
Avui hem vist la pel·lícula "Del revés", hem berenat de xocolata amb coca de patata i hem acabat ballant:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...