PĂ gines del CEIP Miquel Duran i Saurina

divendres, 17 de març del 2023

De celebracions!!!

 Hola a tots i totes!


La setmana passada va ser el 8M i aquell dia i alguns posterios i anteriors vĂ rem estar treballant el concepte de la dona i sobretot la relaciĂł entre elles i els oficis. AixĂ­ vĂ rem poder fer un mural a l'entrada de l'escola, el qual vĂ rem anar a veure per mirar allĂČ que havĂ­en fet les altres aules i aprofitar per fer conversa sobre la importĂ ncia de les dones al nostre dia a dia. 

A més, vàrem fer una marxa per la dona pels carrers d'Inca i vàrem estar escoltant i practicant una cançó relacionada amb el tema, la qual vàrem cantar tota l'escola el 8 de març.

AquĂ­ vos la deixam per si la voleu tornar a escoltar:



Aquesta setmana hem pogut gaudir del premi que vĂ rem rebre per Nadal a la classe amb la decoraciĂł mĂ©s ecolĂČgica!! 
Hem anat al cinema del Festival Park amb les aules que tambĂ© varen ser premiades i vĂ rem veure la pel·lĂ­cula "Momias". Ens va agradar molt i vĂ rem riure moltĂ­ssim!!


Aquestes dues setmanes la maleta viatgera ha anat fins a les cases d'en Bilal i na Laia, estaven molt emocionats per contar a la classe tot allĂČ que han llegit i allĂČ que mĂ©s els hi ha agradat!


Fins a la prĂČxima famĂ­lies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famĂ­lies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentaciĂł necessĂ ria per fer la renovaciĂł de matrĂ­cula dels vostres...