Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

diumenge, 23 de desembre del 2018

Autoavaluació del primer trimestre

Amb el dossier de feinetes del primer trimestre a les nostres mans, hem fet una anàlisi i reflexió sobre diversos aspectes. Així, per exemple, hem pensat si ens hem esforçat prou en obtenir uns bons resultats a les tasques realitzades, si la lletra és acurada i s'entén... I també hem revisat les nostres conductes i comportaments a l'aula. Cadascú de nosaltres ha pensat si sempre aixeca la mà abans de parlar, si respecta el torn de paraula, si escolta els companys quan parlen...

Aquesta reflexió l'hem plasmada en un full d'autoavaluació que ens ha permès reflectir el que feim bé i el que hem de millorar. I, a partir d'aquesta anàlisi, ens hem proposat alguns objectius per al segon trimestre.

I és que ser conscient de les pròpies potencialitats i de les pròpies mancances, ens permet fer el primer pas per avançar i millorar. 

Ens ha agradat fer aquesta feina d'autoreflexió i ser crític cadascú amb ell mateix. I, a més a més, hem estat molt sincers. Segur que al llarg del segon trimestre aconseguirem els objectius que ens hem proposat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...