Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dilluns, 8 d’abril del 2019

Seguim avançant amb el nostre projecte


Entre conceptes de ciències naturals i de llengües avui hem fet una feina en grups cooperatius per avançar amb el nostre projecte. Hem recordat la norma ortogràfica de les paraules en singular i en plural i, després, les hem classificades dins els seus pots corresponents, segons si eren singular o plural i humans, animals o plantes. 

A més, per practicar expressió escrita, hem elegit una paraula de cada pot i hem escrit frases. Ja sabeu que na Cati ens remarca molt la importància d'aplicar totes les normes i pautes que anam treballant. I sempre ens diu que aprendre una cosa nova no ha de suposar oblidar-nos d'una que ja sabíem. Entre tots aconseguim que les frases que escrivim siguin més llargues i completes.

Més tard hem recordat que el nostre cos té cap, tronc, extremitats superiors i extremitats inferiors. I també hem escrit tot el que tenim a cada una de les parts. Ens ha anat molt bé per fixar-nos en l'escriptura de les paraules en singular i en plural.

Mirau quina bona feina que feim en grups cooperatius...







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...