Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

divendres, 5 d’abril del 2019

Sorpresa!!! El lladre de paraules ha entrat d'amagat a la nostra aula

Quan hem pujat a l'aula, després del pati i de l'hora de biblioteca, hem trobat una finestra ben oberta i un grapat de paraules escrites tirades damunt una taula.


Altres vegades ja ens havia passat, ho recordau? 

Bono, no sabem qui ens ho ha deixat, però sospitam que és el lladre de paraules. 

I, també com les altres vegades, na Cati ens ha repartit les paraules i hem anat sortint a la pissarra per col·locar-les seguint algun ordre que havíem de descobrir. Perquè el lladre de paraules deu fer tanta de via a deixar-nos la sorpresa que no té mai temps de col·locar les paraules dins els pots corresponents.

Avui hem descobert que les paraules que ens ha duit es podien classificar en dues categories: paraules singulars (un/una...) i paraules plurals (més d'un/més d'una...). Però, a més a més, quan les hem tengudes classificades així, ens hem fixat que també podíem fer una altra classificació que ens va beníssim perquè la podem relacionar amb el nostre projecte: totes les paraules eren éssers vius!!! I les hem classificat en humans, animals i plantes.

Què vos pareix? Mirau, mirau...






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...