Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dimecres, 9 de gener del 2019

El retorn de n'Estrelleta

Quina emoció avui a FusioArt!!! Encara no ens ho creim!!!


Recordau que havíem construït un coet, el nostre coet, perquè n'Elfi pogués viatjar per l'univers i anar a cercar n'Estrelleta?

Idò ho ha aconseguit!!! I avui n'Estrelleta ens ha acompanyat a la sessió de FusioArt. 

Mirau, mirau!!!




N'Estrelleta però, no ha vengut per quedar-se. Ja es va jubilar de la feina fa un temps. I és cert que li ha agradat molt venir i veure'ns però no enyora la feina ni el planeta Terra. Ens ha explicat que viu a un planeta molt especial on tot funciona molt bé i on no hi ha els problemes que patim al nostre planeta. Quina sort!!!

També ens ha dit que confia en nosaltres i que sap que aconseguirem que el món funcioni millor quan ens facem grans i siguem nosaltres els adults que prendrem les decisions. Es veu que n'Elfi li ha explicat la petita obra de teatre que vàrem crear durant el primer trimestre on ho explicàvem.

Aquí vos deixam les fotos de la sessió d'avui i d'aquesta retrobada amb n'Estrelleta. Veureu que n'Estrelleta té una màscara de dimoni. Com que ja és per aquí i és molt de la festa, es quedarà uns dies per poder celebrar Sant Antoni. Li encanta aquesta festa! I a nosaltres també! Per això també ens hem començat a fer una màscara de dimoni per anar al fogueró que farem a l'escola la setmana que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...