Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

diumenge, 27 de gener del 2019

Sessió de biblioteca

Aquesta setmana, la sessió de biblioteca ha estat diferent. 


Hem baixat amb els nostres llibres a llegir una estona a un raconet de la biblioteca. Hem estat molt tranquils i ens hem comportat tal i com toca fer-ho en aquest espai. Podeu pegar una ullada a les fotos i comprovareu com ho hem fet de bé!

I per acabar la sessió, na Cati ens ha contat un petit conte dels que estan inclosos dins el famós llibre Contes per telèfon de Gianni Rodari. Ens ha explicat que li encanta i que el coneix d'ençà que ella era petita. 

A nosaltres també ens ha agradat molt. Vos animam a llegir-lo i a descobrir l'aventura d'en Martí Caperrut. Aquest conte, com molts altres, ens dóna una gran lliçó. Sabeu quina? Idò que hem de perseguir sempre els nostres somnis i superar totes les dificultats que ens trobem en el camí. En Martí Caperrut ho va fer i, des de llavors, en el seu poble saben que "alguns tresors només existeixen per als primers que emprenen un camí nou".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...