Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dimecres, 30 de gener del 2019

La màgia de FusioArt

Quina sessió més rodona avui a FusioArt!


En el moment de l'entrada hem escoltat la cançó Si tingués la màgia d'un mag. A partir d'aquesta cançó, na Jenny i n'Elfi ens han proposat fer màgia. Ens ha donat una vareta màgica i cadascú de nosaltres ha explicat què faria si tingués la màgia d'un mag. I saps què de coses precioses que han sorgit!!! Ha esta molt emocionant!!!

Després, hem fet jocs de moviment i d'expressió corporal a partir de diferents paraules i del so de diferents instruments. El triangle ens inspirava alegria. Els cops del tambor ens angoixaven i els de la caixa ens feien estar enfadats. El so del petit xilòfon ens inspirava tranquil·litat i amb el so dels cròtals sentíem amor. 

Per acabar la sessió hem expressat amb dibuixos els sentiments i les vivències de què hem parlat avui, tant negatives i que no ens agraden (com la violència) com positives i que sí ens agraden (com la pau).

Aquí teniu les imatges...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...