Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

diumenge, 14 d’octubre del 2018

A FusioArt experimentam el moviment dels planetes

Aquesta setmana a la sessió de FusioArt hem experimentat els moviments dels planetes amb el nostre cos. Amb l'ajuda de na Jenny hem anat col·locant tots els elements.

Na Xisca s'ha posat al mig i ha estat el Sol. Després, alguns altres nins i nines ens hem convertit en planetes i ens hem col·locat per ordre de proximitat al Sol. 

I una vegada col·locats tots els elements hem practicat els moviments. Sabem que els planetes fan dos moviments. Un es diu moviment de translació, amb el qual es mouen al voltant del Sol. I un altre es diu moviment de rotació, amb el qual roden damunt sí mateixos (com si fossin una baldufa).

Ens hem imaginat també que érem el planeta Terra i que teníem Mallorca a la nostra panxa i ens hem col·locat cap al Sol o no segons na Jenny ens deia si era de dia o de nit. 

Ha estat molt divertit i aclaridor!

I encara ens ha quedat temps per treballar en els diferents microespais i poder mostrar als companys les nostres creacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...