Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

diumenge, 7 d’octubre del 2018

Primera sessió a la biblioteca

La biblioteca de l'escola és un espai molt especial.

Avui hi hem anat per primera vegada en aquest curs. 

Hem dedicat una estoneta a cercar un racó on poder-nos posar còmodes, i... ulls de mussol, orelles d'elefant i boca de formiga. I el conta-contes ja pot començar.



Ens ha encantat el conte "El ladrón de palabras". Sabeu que GRÀCIES és una paraula màgica i molt especial? I sabeu que les paraules es poden classificar? I sabeu que hi ha qui es dedica a col·leccionar-les? Idò sí. El llabre de les paraules té una prestatgeria plena de pots de paraules a casa seva. I totes ben ordenades dins el seu pot.

Però el més sorprenent d'avui ha estat que quan hem pujat de la biblioteca i hem entrat a la classe ens hem trobat un regal amagat davall una tela. I sabeu què era? Idò una col·lecció de pots buits!!!

Ens ha anat beníssim perquè aquesta setmana hem après la diferència entre els NOMS COMUNS i els NOMS PROPIS. I hem començat la nostra col·lecció de pots de paraules.



1 comentari:

  1. A la Il·líada Homer diu que "les paraules són més dolces que la mel"se
    Xiscu

    ResponElimina

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...