Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dissabte, 27 d’octubre del 2018

Disseny del coet de n'Elfi a FusioArt

La sessió d'aquesta setmana a FusioArt ha tornat ser molt profitosa.


Recordau que vàrem tenir la gran idea de construir un coet per enviar n'Elfi a cercar n'Estrelleta per l'univers. Aquesta idea, a poc a poc va agafant forma. Ja teníem el coet dibuixat i també ja sabem els materials que usarem per construir-lo. 

Avui n'Elfi ens tenia una sorpresa preparada. Sabeu quina? Idò un programa d'ordinador que ens ha permès dissenyar el nostre coet en volum, a més de donar-li color i decorar-lo.

Quan n'Elfi ha vist el nostre disseny s'ha posat molt content. Li ha encantat!!!

Ara haurem d'espavilar-nos en la construcció perquè n'Elfi ha de viatjar durant les vacances de Nadal. Quina il·lusió ens fa pensar que pugui retornar a La Terra amb n'Estrelleta!!!

I també hem decidit avui que abans de Nadal, quan venguin les famílies a l'escola, els mostrarem el nostre coet i els explicarem quin ha estat el procés de construcció. I fins i tot ja sabem algunes cançons que cantarem. Segur que cantam Puja al meu coet. Ja hem pensar una mica la coreografia per ballar aquesta cançó.

Mirau, mirau...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...