Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

divendres, 19 d’octubre del 2018

Paraules dolces a la biblioteca

Avui hem tengut un dematí ben dolç. 

Abans de pati ens hem llepat els dits menjant uns bunyols boníssims. 


I després de pati, a la biblioteca i a l'aula, les paraules dolces i les emocions ens han alimentat el cor i la ment. Ens ho han facilitat dos contes molt especials:


Na Lola del conte de "Les paraules dolces" ens ha ajudat a prendre consciència de la importància de dir coses bones als que ens envolten. 

I amb el conte de "La constelación Pica Pica" hem recordat que demà és el dia mundial de les patologies mastocitàries. Tots coneixem na Lucía de la classe de segon A que conviu amb aquesta malaltia d'ençà que va néixer. Sabem que és una malaltia estranya i que, per ara, no es cura. Sabem també que hi ha metges i científics que es dediquen a investigar aquesta i altres malalties estranyes per tal de poder ajudar a qui les pateixen. 

La dolçor de les paraules del primer conte i el fet d'empatitzar amb qui conviu amb una malaltia ens ha generat un moment molt emotiu a la biblioteca. Avui hem parlat de la vida. I a la vida hi ha malalties i recordar qui les pateix o les ha patides ens pot posar trists. Però també és cert que la vida és un regal i que cada dia gaudim de moltes coses que ens fan molt feliços. D'això també n'hem parlat. 

I hem acabat el dematí regalant paraules dolces als nostres companys de l'aula i ens hem proposat que aquest cap de setmana farem uns deures especials: direm paraules dolces als de casa i ens fixarem molt bé en totes aquelles coses que ens fan molt feliços cada dia.

1 comentari:

  1. Aquestes mestres també es mereixen alguna Paraula Dolça per tenir tan bones idees. Quan ens barellam amb el meu fill solem reconcilir-nos amb un "paaraula Dolça", sembla queno però funciona.

    ResponElimina

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...