P脿gines del CEIP Miquel Duran i Saurina

divendres, 15 de mar莽 del 2019

Contacontes al pati

Avui, aprofitant el bon temps, hem traslladat la sessi贸 de biblioteca a un raconet del pati.

Na Cati ens ha contat un conte preci贸s que ens ha ajudat a pensar molt. Creim que l'haurem de tornar a contar i que haurem de reprendre algunes q眉estions que han sorgit a la conversa que hem fet despr茅s del contacontes.


A vegades passen coses a la vida que fan que se'ns trenqui el cor. No 茅s que el cor es rompi de veritat, sin贸 que ens sentim trists per algun motiu. A na Kalben, la protagonista del conte, li va passar. I ni la llet calenta, ni fer voltes sobre l'herba verda, ni l'arc de Sant Mart铆 li ajudaren prou a curar el seu cor. 

N'hem parlat despr茅s d'escoltar el conte. Perqu猫 els contes tenen aix貌: de cop, ens connecten amb la nostra realitat m茅s propera. I avui, sense necessitat de pensar gaire, ens hem identificat amb na Kalben i hem descobert que tots i totes hem tengut el cor trencat alguna vegada.

I tamb茅 hem descobert com na Kalben va ser capa莽 de curar el seu cor i hem compartit com curam el nostre quan el tenim trencat.Quina estona m茅s especial per acabar la setmana!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACI脫 RENOVACI脫 DE MATRICULA

Bon dia fam铆lies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentaci贸 necess脿ria per fer la renovaci贸 de matr铆cula dels vostres...