Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

divendres, 15 de març del 2019

Contacontes al pati

Avui, aprofitant el bon temps, hem traslladat la sessió de biblioteca a un raconet del pati.

Na Cati ens ha contat un conte preciós que ens ha ajudat a pensar molt. Creim que l'haurem de tornar a contar i que haurem de reprendre algunes qüestions que han sorgit a la conversa que hem fet després del contacontes.


A vegades passen coses a la vida que fan que se'ns trenqui el cor. No és que el cor es rompi de veritat, sinó que ens sentim trists per algun motiu. A na Kalben, la protagonista del conte, li va passar. I ni la llet calenta, ni fer voltes sobre l'herba verda, ni l'arc de Sant Martí li ajudaren prou a curar el seu cor. 

N'hem parlat després d'escoltar el conte. Perquè els contes tenen això: de cop, ens connecten amb la nostra realitat més propera. I avui, sense necessitat de pensar gaire, ens hem identificat amb na Kalben i hem descobert que tots i totes hem tengut el cor trencat alguna vegada.

I també hem descobert com na Kalben va ser capaç de curar el seu cor i hem compartit com curam el nostre quan el tenim trencat.



Quina estona més especial per acabar la setmana!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...