P脿gines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dimecres, 13 de mar莽 del 2019

Sessi贸 setmanal de FusioArt

Avui a FusioArt hem comen莽at la sessi贸 amb la can莽贸 dels continents. Ens encanta cantar-la i ens ajuda a recordar molt b茅 el nom de tots els continents del planeta Terra.

Despr茅s, tuppers, tassons, taps i pompons, ens han ajudat a ubicar-nos dins la immensitat de l'univers. Avui hem ent猫s millor que casa nostra forma part d'una localitat (poble o ciutat) de l'illa de Mallorca de l'arxip猫lag de les Illes Balears. I que el nostre pa铆s forma part del continent europeu... I aix铆, fins al nostre Sistema Solar dins la nostra gal脿xia. 

I avui tamb茅, despr茅s de bastants de dies, hem pogut fer feina per microespais. Ja en ten铆em moltes ganes!

Abans d'acabar la sessi贸, aprofitant el moment de recollida de l'estora, hem analitzat una mica les produccions que feim al microespai de manualitats i hem arribat a la conclusi贸 que hem de dedicar una mica m茅s de temps a pensar les idees que volem dur a la pr脿ctica i cercar els materials adequats. El proper dia acabarem i millorarem algunes de les produccions d'avui.

Si voleu pegar una ullada a la sessi贸, aqu铆 teniu les fotos...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACI脫 RENOVACI脫 DE MATRICULA

Bon dia fam铆lies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentaci贸 necess脿ria per fer la renovaci贸 de matr铆cula dels vostres...