Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dimecres, 13 de març del 2019

Sessió setmanal de FusioArt

Avui a FusioArt hem començat la sessió amb la cançó dels continents. Ens encanta cantar-la i ens ajuda a recordar molt bé el nom de tots els continents del planeta Terra.

Després, tuppers, tassons, taps i pompons, ens han ajudat a ubicar-nos dins la immensitat de l'univers. Avui hem entès millor que casa nostra forma part d'una localitat (poble o ciutat) de l'illa de Mallorca de l'arxipèlag de les Illes Balears. I que el nostre país forma part del continent europeu... I així, fins al nostre Sistema Solar dins la nostra galàxia. 

I avui també, després de bastants de dies, hem pogut fer feina per microespais. Ja en teníem moltes ganes!

Abans d'acabar la sessió, aprofitant el moment de recollida de l'estora, hem analitzat una mica les produccions que feim al microespai de manualitats i hem arribat a la conclusió que hem de dedicar una mica més de temps a pensar les idees que volem dur a la pràctica i cercar els materials adequats. El proper dia acabarem i millorarem algunes de les produccions d'avui.

Si voleu pegar una ullada a la sessió, aquí teniu les fotos...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...