Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dijous, 7 de març del 2019

Una altra sessió rodona a FusioArt!!!

Quantes coses profitoses feim a FusioArt!!!


Avui hem començat el dematí mirant un videoclip que es diu Depende de los 2, que és un projecte de dos centres educatius amb l'objectiu de treballar la coeducació. Ens hem detingut a entendre la lletra perquè aquesta cançó, com moltes altres que ens agraden, dóna un missatge molt important. 

Després de parlar-ne, hem fet un joc que ens ha proposat na Jenny. Hem fet mímica davant els nostres companys de la classe, que han hagut d'endevinar allò que nosaltres representàvem sense paraules. Hem representat professions i tasques domèstiques quotidianes. I sabeu de què ens n'hem adonat? Idò que ja de ben petits, sense ser-ne conscients, hi ha professions i feines que les atribuïm als homes i altres a les dones. Ufff!!! Quin desastre, no? Perquè nosaltres ho hem parlat molt a classe i sabem que tant nins com nines tenim els mateixos drets i que tots podem fer les mateixes feines, siguin les que siguin, perquè no hi ha feines d'homes i feines de dones. Res més faltaria!!!

A la segona part de la sessió hem mostrat a na Jenny els dissenys de les nostres màquines que transformen coses negatives en coses positives. Hem aprofitat el moment per elaborar un disseny únic de la màquina a partir de les millors idees aportades per cada un dels grups cooperatius. Aquesta màquina serà la que començarem a construir a partir de la setmana que ve.

Per acabar la sessió hem fet ritmes i percussió corporal.

Gràcies Jenny per fer-nos viure moments tan màgics i especials!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...