P脿gines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dijous, 7 de mar莽 del 2019

Una altra sessi贸 rodona a FusioArt!!!

Quantes coses profitoses feim a FusioArt!!!


Avui hem comen莽at el demat铆 mirant un videoclip que es diu Depende de los 2, que 茅s un projecte de dos centres educatius amb l'objectiu de treballar la coeducaci贸. Ens hem detingut a entendre la lletra perqu猫 aquesta can莽贸, com moltes altres que ens agraden, d贸na un missatge molt important. 

Despr茅s de parlar-ne, hem fet un joc que ens ha proposat na Jenny. Hem fet m铆mica davant els nostres companys de la classe, que han hagut d'endevinar all貌 que nosaltres represent脿vem sense paraules. Hem representat professions i tasques dom猫stiques quotidianes. I sabeu de qu猫 ens n'hem adonat? Id貌 que ja de ben petits, sense ser-ne conscients, hi ha professions i feines que les atribu茂m als homes i altres a les dones. Ufff!!! Quin desastre, no? Perqu猫 nosaltres ho hem parlat molt a classe i sabem que tant nins com nines tenim els mateixos drets i que tots podem fer les mateixes feines, siguin les que siguin, perqu猫 no hi ha feines d'homes i feines de dones. Res m茅s faltaria!!!

A la segona part de la sessi贸 hem mostrat a na Jenny els dissenys de les nostres m脿quines que transformen coses negatives en coses positives. Hem aprofitat el moment per elaborar un disseny 煤nic de la m脿quina a partir de les millors idees aportades per cada un dels grups cooperatius. Aquesta m脿quina ser脿 la que comen莽arem a construir a partir de la setmana que ve.

Per acabar la sessi贸 hem fet ritmes i percussi贸 corporal.

Gr脿cies Jenny per fer-nos viure moments tan m脿gics i especials!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACI脫 RENOVACI脫 DE MATRICULA

Bon dia fam铆lies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentaci贸 necess脿ria per fer la renovaci贸 de matr铆cula dels vostres...