Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dijous, 7 de març del 2019

Les dones de les nostres vides

En motiu del Dia Internacional de la Dona, hem muntat una exposició a l'entrada de l'escola. Vos convidam a visitar-la.


Els nins i nines de segon hem centrat la mirada en el nostre entorn més proper i hem pres consciència de totes les dones que formen part de la nostra vida i que, de forma totalment desinteressada fan moltes coses per a nosaltres cada dia simplement perquè ens estimen. Aquestes dones, les dones de les nostres vides, són...

- Les nostres mares i padrines, sens dubte.
- Però també són les nostres repadrines i les nostres germanes, grans i petites.
- Les nostres cosines, ties i padrines joves.
- Les mestres de la nostra escola i les cangurs que ens cuiden quan no hi ha escola.
- Les metgesses (pediatres i dentistes) a les que acudim quan la salut ens falta.
- I les nostres amigues.

Serveixin les nostres senzilles paraules com a homenatge a tantes dones anònimes que amb el seu temps i dedicació fan que el món rodi millor cada dia.

Gràcies a totes!!!

L'emoció dels infants pronunciant aquestes paraules, no la podem mostrar en aquests panells. Ni tampoc algunes llàgrimes despreses.

Però les que hem tengut la sort de compartir un moment tan especial amb aquests infants donam testimoni de la sinceritat de les paraules i us asseguram que totes i cada una d'elles els han sortit del cor.

1 comentari:

  1. Vaja feina més maca que han fet aquests nins i nines! M'encanta que tenguin consciència de la importància d'aquestes dones a les nostres vides. Enhorabona a les mestres (dones, mares i amigues) que dia a dia s'esforcen per sembrar aquests valors amb els nostres fills i filles.

    ResponElimina

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...