P脿gines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dijous, 7 de mar莽 del 2019

Les dones de les nostres vides

En motiu del Dia Internacional de la Dona, hem muntat una exposici贸 a l'entrada de l'escola. Vos convidam a visitar-la.


Els nins i nines de segon hem centrat la mirada en el nostre entorn m茅s proper i hem pres consci猫ncia de totes les dones que formen part de la nostra vida i que, de forma totalment desinteressada fan moltes coses per a nosaltres cada dia simplement perqu猫 ens estimen. Aquestes dones, les dones de les nostres vides, s贸n...

- Les nostres mares i padrines, sens dubte.
- Per貌 tamb茅 s贸n les nostres repadrines i les nostres germanes, grans i petites.
- Les nostres cosines, ties i padrines joves.
- Les mestres de la nostra escola i les cangurs que ens cuiden quan no hi ha escola.
- Les metgesses (pediatres i dentistes) a les que acudim quan la salut ens falta.
- I les nostres amigues.

Serveixin les nostres senzilles paraules com a homenatge a tantes dones an貌nimes que amb el seu temps i dedicaci贸 fan que el m贸n rodi millor cada dia.

Gr脿cies a totes!!!





L'emoci贸 dels infants pronunciant aquestes paraules, no la podem mostrar en aquests panells. Ni tampoc algunes ll脿grimes despreses.

Per貌 les que hem tengut la sort de compartir un moment tan especial amb aquests infants donam testimoni de la sinceritat de les paraules i us asseguram que totes i cada una d'elles els han sortit del cor.

1 comentari:

  1. Vaja feina m茅s maca que han fet aquests nins i nines! M'encanta que tenguin consci猫ncia de la import脿ncia d'aquestes dones a les nostres vides. Enhorabona a les mestres (dones, mares i amigues) que dia a dia s'esforcen per sembrar aquests valors amb els nostres fills i filles.

    ResponElimina

INFORMACI脫 RENOVACI脫 DE MATRICULA

Bon dia fam铆lies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentaci贸 necess脿ria per fer la renovaci贸 de matr铆cula dels vostres...