Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dimecres, 29 de maig del 2019

Col·laboració de les famílies

Aquests dies, per acabar d'estudiar com és el nostre cos per dedins, ens han anat molt bé algunes coses que han arribat a la classe. 

Per això volem dir...

Gràcies famílies!!!

Mirau aquesta radiografia que ens ha duit n'Aina. És de la seva padrina quan estava embarassada del seu pare. Hi hem pogut reconèixer la pelvis i la columna vertebral de la padrina i el crani, la columna vertebral i els ossos de cames i braços del bebé.




La maqueta que ens ha duit en Leo, que ja té molts d'anys perquè és del seu pare quan era petit, també ens ha anat molt bé per revisar el nom de les parts més significatives dels sistemes i aparells.


I en Lluc avui ens ha duit ossos i músculs de veritat i ens ha encantat veure'ls i tocar-los. Hem vist el forat per on passa la medul·la espinal a través dels ossos de la columna vertebral. També hem vist uns bessons (músculs de la cama), un húmer i un fèmur, els ossos de l'orella d'un porc, que són ben petits, i també hem vist i tocat com és un os per dedins. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...