Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

divendres, 17 de maig del 2019

Sessió de biblioteca

Avui hem aprofitat la sessió de biblioteca per llegir un llibre que ens va dur en Leo a l'aula. Es diu "Tu fantástico y elástico cerebro"Vaja llibre més interessant!!!

De tot el que ens ha llegit na Cati, el més interessant i més important és el següent...

Cometre errors és una de les millors formes
que té el teu cervell per aprendre i créixer.
Si no estàs disposat a córrer el risc d'equivocar-te,
no tendràs l'ocasió d'estirar el teu cervell elàstic.

I tots hem recordat alguna cosa que ens va costar aprendre al principi però que ara ja feim molt millor: jugar a futbol, patinar, colcar en bicicleta, jugar a hoquei, tocar un instrument...

Si el primer dia que ens calçam uns patins abandonam perquè caiem en terra un parell de vegades, mai n'aprendrem. És l'esforç, la recerca de noves estratègies i la superació de les dificultats el que estira el nostre cervell i ens ajuda a nosaltres a créixer i ser cada dia millors.

I així amb tot el que se'ns presenta com a una nova oportunitat al llarg de la vida. Perquè aprendre i estirar el cervell no és cosa de nins i nines sinó també de grans i de padrins. Avui també n'hem parlat d'això i hem posat com a exemple el dels nostres padrins i l'actitud que aquests tenen davant la vida, volent aprendre a fer coses noves i estan sempre actius i positius. 

Ja ho veis... una altra gran reflexió per acabar la setmana.



Gràcies Leo
per compartir amb nosaltres
aquest llibre tan interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...