Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

divendres, 17 de maig del 2019

Seguim practicant les multiplicacions

Avui hem xapat el grup, i mentre uns fèiem la feineta del llibre de matemàtiques, els altres hem practicat les multiplicacions manipulant regletes. A la segona part de la sessió els que havíem fet la feina del llibre hem manipulat les regletes i els que ja havíem manipulat regletes hem fet la feineta del llibre. Desdoblar el grup és una bona estratègia perquè així les mestres ens poden dedicar una major atenció.

I també hem representat les multiplicacions amb regletes en el nostre quadern de matemàtiques.

Mirau quina feinada que hem fet...



Aquí veis en Javi, en Lluc i en Marc representant amb les regletes la multiplicació 3 x 8. Per fer-ho han agafat la regleta verd fluix, que és el número tres, vuit vegades.


Aquí veis n'Aina i n'Anas representant amb les regletes la multiplicació 6 x 6. Per fer-ho han agafat la regleta verd fort, que és el número sis, sis vegades.


Aquí veis en Luís i n'Azucena representant amb les regletes la multiplicació 9 x 4. Per fer-ho han agafat la regleta blava, que és el número nou, quatre vegades.


Aquí veis en Gerard i en Leo representant amb les regletes la multiplicació 9 x 6. Per fer-ho han agafat la regleta blava, que és el número nou, sis vegades.


I aquí ens veis representant les multiplicacions amb les regletes en el nostre quadern...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...