Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dilluns, 27 d’abril del 2020

DILLUNS 27 D'ABRIL

Bon dia estimats meus! Com estau? Crec que avui m'heu de contar coses molt especials no?? Què va passar ahir? Esper que tots hagueu disfrutat aquest passeig que tant vos mareixeu! Però anau molt en compte i sempre feis cas a nes pares de com heu de sortir val?

Revisant totes les frases que m'enviareu el darrer dia, pens que totes són molt molt interessants. Per això, cada dia vos posaré una d'elles. Si no enteneu que vol dir, demanau-ho als vostres familiars ja que totes tenen un significat molt interessant.
La d'avui és:

QUAN MÉS SEREM, MÉS RIUREM!! 

Ara, com sempre, per començar sa setmana amb alegria, vos deix una cançó que m'encanta! 


Avui vos proposam una sola feina de LLENGÜES, podeu triar si la voleu fer en CATALÀ O CASTELLÀ.

Es tracta de crear una història oun conte, cada un / una com vulgui, no fa falta fer-ho avui, teniu tota la setmana per fer-ho. Per tant, anau fent tira a tira, anotau les ideesque vos venguin, feis un esborrany... i cada dia hi dedicau un temps.
El dimecres que tenim FUSIOART, ho dedicarem a fer els dibuixos de la nostra història.

Per crear una història senzilla hem de pensar:

  1. Quins són els personatges
  2. On passa la història
  3. Què passa
  4. Com acaba
I si algú ho troba molt difícil, també por escriure una història o un conte que ja conegui. el que colem és que creeu una història per contar als vostres companys de classe, als vostres amics, les vostres famílies i també a les vostres mestres. 
Si teniu qualsevol dubte, ja sabeu, posau-vos en contacte amb jo.

Fins demà!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...