Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

divendres, 24 d’abril del 2020

DIVENDRES 24 D'ABRIL

Bon dia nins i nines. Esper de tot cor que el vostre dia de Sant Jordi fos una passada. Jo el vaig disfrutar molt llegint i escoltant toooots els contes de la cartellera que ens van preparar les nostres mestres.

Per avui, vos deixam una feineta molt divertida que està relacionada amb un dels contes d'ahir. Primer hem d'escoltar el conte de la cartellera: Georgina i la dragona contat per na Barbara Dalià i després contestar un parell de preguntes. Per tant, per escoltar el conte, heu de posar unes orelles com les d'un elefant i estar molt però que molt atents.

Quan acabeu de respondre el qüestionari, heu de fer la següent feineta:

  • Agafam un full i posam la data
  • El títol ha de ser el nom del conte
  • Demanam a la família tres frases fetes com les que van dir-se na Georgina i la dragona i els apuntam. No importa estiguin relacionades amb el menjar. Per exemple: Aigua d'abril, cada gota val per mil. 
  • Feim un dibuix del conte que hem escoltat
PERFAVOR I IMPORTANT, CUIDAU LA LLETRA I L'ORDRE i passau-me les fotografies que es vegi bé per poder corregir-ho més fàcil. 

MOLT BON CAP DE SETMANA A TOTS!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...