Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dimecres, 1 d’abril del 2020

DIMECRES 1 D'ABRIL

Bon dia estimades famílies, ja hem passat un dia més. Esper que estigueu tots amb una bona rialla.
Ja que la música ens alegra els dies, vos deix una cançó ben guapa que xerra de tot això que estam passant : 




Abans de dir-vos que hem de fer avui, tenc un missatge de na Jenny, que vos enyora molt i m’ha dit que vol mooooltes fotos de tot el que estau fent de fusioart. Li enviareu al seu correu?

Per avui tenim coses molt divertides per fer. Hem d’entrar al blog de segon , aquí on posa MATEMÀTIQUES i clicar al rellotge. Després, heu d’anar a la penúltima casella on posa : “Hora, media, cuarto 1” i fer les activitats que surten fins la que volgueu, sense cansar-vos massa. Després, al correu que m’enviareu, em contau un poc com han anat ja que us podeu corregir vosaltres mateixos. També em podeu posar quantes n’heu fet.

ENLLAÇ:   HORES EN PUNT, I MITJA I QUARTS

Amb aquestes activitats volem que els nins repassin les hores que hem estudiat a classe i no oblidar-les. Ara bé, la millor forma de practicar-les és dur un rellotge i anar mirant quina hora és i comentant amb els pares si ho heu dit bé o no.

Després, farem unes quantes sumes i unes quantes restes per no perdre la pràctica. Podeu fer-ho al mateix fol que ahir, així no en gastam tants, posant la data llarga abans de començar i fent les següents operacions:

SUMES:
72+34
87+12
58+20+1
55+51+3

RESTES:
53-21
68-15
47-36
69-45

AU IDÒ, ja teniu feina per avui! Ànims!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...