Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dijous, 2 d’abril del 2020

DIJOUS 2 D'ABRIL


Bon dia estimadets, esper que no estigueu com es temps, que vaja dies ens està fent... però sabeu que? D’aquí res farà un bon sol i podrem disfrutar-lo molt i molt.

Avui he trobat una foto que vos la volia enviar a tots voltros, perquè és exactament el que pens i el que vos vull transmetre.



I xerrant d’aquest temps tan i tan raro, sabeu quina estació de l’any hem començat fa uns quans dies? Sisi, LA PRIMAVERA... i no ho pareix gens ni mica.

Per això, sa feineta que farem avui està totalment relacionada amb això. Que farem?

Aquesta feineta serà en CASTELLÀ i farem el següent: 

1. Cogemos un folio en blanco y ponemos arriba el nombre y la fecha larga.

2. de título pondremos LA PRIMAVERA.

3. Miraremos la foto y escribiremos 5 frases que hablen de la primavera. por ejemplo: en primavera, salen muchas flores. 




I després, totalment voluntari per qui vulgui, pot fer un dibuix ben i ben guapo de sa primavera. feis-ho a la cara de darrera i m'ho enviau així demà podre fer una entrada ben alegre amb tots els dibuixos. 

Per cert, si m’enviau fotos de coses xules que anau fent a casa vostra les aniré posant al blog així els vostres companys i companyes de classe podran veure que estau fent i agafar idees.

I darrera coseta, pensau a mirar el blog d’anglès que avui posaran feina. Tots els dijous i els divendres n’Irene penjarà la feina que han de fer al seu blog i heu d’enviar-li per correu.

1 comentari:

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...