Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dimarts, 17 de març del 2020

DIMARTS 17 DE MARÇ


Bon dia a tots i a totes, esper que les feinetes d’ahir haguessin anat bé.

Què farem avui?

Farem un poc de castellà , matemàtiques amb el mate+ i seguirem amb el projecte.

De castellà farem la fitxa de “trabajamos la CH”. Si acaben d’hora, poden pintar un poc els dibuixets i així queda més divertida.








De matemàtiques farem la fitxa número 13 de l’apartat de Tractament de la informació. D’aquesta no us puc posar fotografia perquè no tinc el llibre de l’alumnat.

Finalment, del projecte farem dues coses:
Primer de tot, agafarem la fitxa que posa “Sabem què és un continent?” i ells posaran el que creuen que és i després, si podeu, comentau-ho amb ells per veure si ho han encertat o no. Si no ho han encertat, han de posar la resposta bona després del que havien posat ells sols.






Després, que ja tindran els continents dins el cap, agafarem el mapa mundi amb els continents per pintar-los un de cada color i posar el seu nom.
Si acaben d’hora i volen aprofundir un poc més, totalment opcional i per ajudar-los a tenir més idea dels diferents continents, poden cercar per internet quins animals són propis d’allà i dibuixar-los.



Moltes gràcies i com ja sabeu, em podeu enviar tot el que fan per correu per veure que tal van les feinetes i tenir un millor registre.
Esper que tots estigueu molt bé, una aferrada, Cate.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...