PĂ gines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dimarts, 17 de març del 2020

DIMARTS 17 DE MARÇ


Bon dia a tots i a totes, esper que les feinetes d’ahir haguessin anat bĂ©.

QuĂš farem avui?

Farem un poc de castellĂ  , matemĂ tiques amb el mate+ i seguirem amb el projecte.

De castellĂ  farem la fitxa de “trabajamos la CH”. Si acaben d’hora, poden pintar un poc els dibuixets i aixĂ­ queda mĂ©s divertida.
De matemĂ tiques farem la fitxa nĂșmero 13 de l’apartat de Tractament de la informaciĂł. D’aquesta no us puc posar fotografia perquĂš no tinc el llibre de l’alumnat.

Finalment, del projecte farem dues coses:
Primer de tot, agafarem la fitxa que posa “Sabem quĂš Ă©s un continent?” i ells posaran el que creuen que Ă©s i desprĂ©s, si podeu, comentau-ho amb ells per veure si ho han encertat o no. Si no ho han encertat, han de posar la resposta bona desprĂ©s del que havien posat ells sols.


Després, que ja tindran els continents dins el cap, agafarem el mapa mundi amb els continents per pintar-los un de cada color i posar el seu nom.
Si acaben d’hora i volen aprofundir un poc mĂ©s, totalment opcional i per ajudar-los a tenir mĂ©s idea dels diferents continents, poden cercar per internet quins animals sĂłn propis d’allĂ  i dibuixar-los.Moltes grĂ cies i com ja sabeu, em podeu enviar tot el que fan per correu per veure que tal van les feinetes i tenir un millor registre.
Esper que tots estigueu molt bé, una aferrada, Cate.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famĂ­lies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentaciĂł necessĂ ria per fer la renovaciĂł de matrĂ­cula dels vostres...