Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dilluns, 16 de març del 2020

DILLUNS 16 DE MARÇ


Bon dia famílies, esper que estigueu molt bé.

Com vos vaig dir ahir, seguirem més o menys els patrons que teníem establerts en quan a horari i a programació.
Per tant, avui l’horari ens diu que hem de fer de 9 a 10.30 català, de 10.30 a 11.30 matemàtiques i després de pati fins a les 2 teníem naturals, on farem projecte.
Cada cavi de classe si els nins estan cansats poden aixecar-se uns minuts i també respectar el temps de pati per jugar un poc així retran més les coses si estan descansats.

Que farem a català?
Començarem amb la fitxa que us vaig donar del dictat preparat la setmana passada per fer el control avui a classe. A poder ser algú de la família els hauria de dictar el dictat i ells fer-lo. Si no podeu, que el copiïn dues vegades.
Si voleu passar-me per correu una foto així podré veure que tal els ha anat i agafar nota.

Després, en acabar,farem la fitxeta de els dies de la setmana. Aquesta fitxa és per recordar quins són els dies de la setmana, els mesos de l’any, les estacions i les dites que hem anat practicant a classe.
Es tracta de copiar-les i memoritzar les coses que no els hagi quedat clar.





A les 10.30 que teníem matemàtiques farem la fitxa de 400 quatre-cents.
Primer, han de posar els nombres del 400 al 499 dins els quadradets, després posar les xifres que indiquen aquestes paraules i finalment, al revés, posar aquests nombres amb paraules.



PATI

Després de pati, seguirem amb el projecte. A classe ja hem vist més o menys quins són els diferents continents i amb el rap dels continents que el teniu a Youtube els coneixen pràcticament tots.
Farem la fitxa de ON VIVIM amb la fitxa de les fotografies i anirem aferrant les fotografies desde la Via Làctia fins al poble de Inca. Si poden pintar els títols i les fletxes per quedar més guapo millor ja que tot això serà la nostra primera part del dossier de projectes.  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...