PĂ gines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dilluns, 16 de març del 2020

DILLUNS 16 DE MARÇ


Bon dia famílies, esper que estigueu molt bé.

Com vos vaig dir ahir, seguirem més o menys els patrons que teníem establerts en quan a horari i a programació.
Per tant, avui l’horari ens diu que hem de fer de 9 a 10.30 catalĂ , de 10.30 a 11.30 matemĂ tiques i desprĂ©s de pati fins a les 2 tenĂ­em naturals, on farem projecte.
Cada cavi de classe si els nins estan cansats poden aixecar-se uns minuts i també respectar el temps de pati per jugar un poc així retran més les coses si estan descansats.

Que farem a catalĂ ?
Començarem amb la fitxa que us vaig donar del dictat preparat la setmana passada per fer el control avui a classe. A poder ser algĂș de la famĂ­lia els hauria de dictar el dictat i ells fer-lo. Si no podeu, que el copiĂŻn dues vegades.
Si voleu passar-me per correu una foto així podré veure que tal els ha anat i agafar nota.

DesprĂ©s, en acabar,farem la fitxeta de els dies de la setmana. Aquesta fitxa Ă©s per recordar quins sĂłn els dies de la setmana, els mesos de l’any, les estacions i les dites que hem anat practicant a classe.
Es tracta de copiar-les i memoritzar les coses que no els hagi quedat clar.





A les 10.30 que tenĂ­em matemĂ tiques farem la fitxa de 400 quatre-cents.
Primer, han de posar els nombres del 400 al 499 dins els quadradets, després posar les xifres que indiquen aquestes paraules i finalment, al revés, posar aquests nombres amb paraules.



PATI

Després de pati, seguirem amb el projecte. A classe ja hem vist més o menys quins són els diferents continents i amb el rap dels continents que el teniu a Youtube els coneixen pràcticament tots.
Farem la fitxa de ON VIVIM amb la fitxa de les fotografies i anirem aferrant les fotografies desde la Via LĂ ctia fins al poble de Inca. Si poden pintar els tĂ­tols i les fletxes per quedar mĂ©s guapo millor ja que tot aixĂČ serĂ  la nostra primera part del dossier de projectes.  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famĂ­lies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentaciĂł necessĂ ria per fer la renovaciĂł de matrĂ­cula dels vostres...