Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dilluns, 30 de març del 2020

DILLUNS 30 DE MARÇ

Bon dia estimats nins i nines de segon B. Com estau? esper que el cap de setmana hagueu disfrutat molt i molt de fer coses amb les vostres famílies.
Ja estam començant la tercera setmana d'aquesta situació tan rara, això vol dir que de cada vegada queda menys dies per veure-nos. Sabeu que estic contant els dies per poder tornar a estar junts?

Dit això, hauriem fe fer colque feineta, no trobau? Avui tenc cosetes ben divertides ja que molts des vostres papis i mamis m'han contat que vos va agradar fer el qüestionari de l'altre dia per internet, per això, n'hem preparat un més per avui, per veure si sabeu a ON VIVIM!!

Abans de fer-lo, haureu de fer unes fitxetes relacionades amb això, a les quals els vostres pares i mares us poden ajudar per practicar per fer el qüestionar després vosaltres sols.
Aquestes són les fitxetes:





Després heu de fer una coseta de mates per no oblidar els números que són uns pillins i séscapen dels nostres capets a vegades. Aquesta fitxeta és la següent:



I ARA, EL QÜESTIONARI, esper que vos agradi molt i molt. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...