Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

divendres, 27 de març del 2020

DIVENDRES 27 DE MARÇ

Bon dia families, ja tornam a ser a divendres!! Això vol dir que ja hem acabat una setmana més d'aquesta situació tan i tan rara...
Esper que tots estigueu ben animats! Vos deix una cançó per escoltar que ja hem posat amb els nins a classe que parla del PETIT PRINCEP, un nin que mai perd les ganes de fer i descobrir, com tots nosaltres:


I ara que estam un poc més animats, vos pos ses feinetes d'avui:

MATES:
De matemàtiques farem la fitxeta que a adalt a la dreta posa en petit: control numeració fins a 400. M'agradaria que per fer-la no els ajudeu gaire per sabercom van de continguts i fins quin punt hem de seguir repassant o ja ho tenen assolit.



CASTELLÀ:
Seguim amb el LECTOR i aquesta vegada farem les pàgines 11 i 12.

PROJECTE:
Avui,del projecte farem una cosa molt diferent a les que hem fet fins ara. Hem preparat un qüestionari per fer desde l'ordinador o amb el mòbil  on els nins i nines de la classe llegiran les preguntes i contestaran clicant una de les 3 opcions que hi ha com a resposta.
Si pot ser, com a la fitxa de matemàtiques, no els ajudeu gaire amb les respostes per saber que han entés i que no de tot el que hem vist. Si necessiten ajuda per saber com va el funcionament obviament si que els ho heu de dir.
Quan estiguin totes les respostes contestades no oblideu que heu de posar ENVIAR
En acabar, rebré els resultats que han obtingut i vosaltres també sabreu si ho han fet bé.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...