PĂ gines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dimecres, 18 de març del 2020

DIMECRES 18/03


Bon dia pares, mares i estimats alumnes, com ho duis? S’estĂ  fent pesat ja tants dies a casa no?

Avui, farem castellà amb el llibre LECTOR, on practicarem la lectura i la comprensió lectora que és fonamental per ells i un poc més del nostre projecte.

M’agradaria que m’informĂ©ssiu si els nins tenen algun problema amb el projecte per si necessitau mĂ©s informaciĂł d’alguna cosa o algun tema en concret.

TambĂ© farem valors, m’agradaria que ho fĂ©ssiu tots, els de valors i els de religiĂł ja que Ă©s un tema molt important, ara vos ho explicarĂ© tot amb detall.


Començam! 
Del LECTOR, hem de fer la pĂ gina 1, 2 i 3.  Si algĂș no te el llibre que m’ho digui per correu i us pas fotografies de les pĂ gines.

Després, del projecte hem de fer la fitxa de ON VIVIM on treballarem que partim des del nostre planeta per tenir clar quin és el nostre continent i quin és el nostre país. Si poden, és interessant que pintin els dibuixets.


DesprĂ©s, hem de fer la segona fitxa de ON VIVIM on tornam a repetir quin Ă©s el nostre continent i quin Ă©s el nostre paĂ­s. I finalment, a darrera, ja començam a estudiar quina Ă©s la nostra comunitat autĂČnoma estudiant les diferents illes que tenim.Finalment, com vos he dit, treballarem VALORS. A classe estam parlant i treballant que Ă©s l’esforç i hem vist un parell de vĂ­deos. Us deix un enllaç de un d’aquests vĂ­deos per tornar-lo  veure i comentar-ho amb ells. DesprĂ©s han d’agafar un full en blanc i fer una llista de 5 coses que estam fent ara esforçant-nos per no propagar el COVID-19.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famĂ­lies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentaciĂł necessĂ ria per fer la renovaciĂł de matrĂ­cula dels vostres...