Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dimecres, 18 de març del 2020

DIMECRES 18/03


Bon dia pares, mares i estimats alumnes, com ho duis? S’està fent pesat ja tants dies a casa no?

Avui, farem castellà amb el llibre LECTOR, on practicarem la lectura i la comprensió lectora que és fonamental per ells i un poc més del nostre projecte.

M’agradaria que m’informéssiu si els nins tenen algun problema amb el projecte per si necessitau més informació d’alguna cosa o algun tema en concret.

També farem valors, m’agradaria que ho féssiu tots, els de valors i els de religió ja que és un tema molt important, ara vos ho explicaré tot amb detall.


Començam! 
Del LECTOR, hem de fer la pàgina 1, 2 i 3.  Si algú no te el llibre que m’ho digui per correu i us pas fotografies de les pàgines.

Després, del projecte hem de fer la fitxa de ON VIVIM on treballarem que partim des del nostre planeta per tenir clar quin és el nostre continent i quin és el nostre país. Si poden, és interessant que pintin els dibuixets.


Després, hem de fer la segona fitxa de ON VIVIM on tornam a repetir quin és el nostre continent i quin és el nostre país. I finalment, a darrera, ja començam a estudiar quina és la nostra comunitat autònoma estudiant les diferents illes que tenim.



Finalment, com vos he dit, treballarem VALORS. A classe estam parlant i treballant que és l’esforç i hem vist un parell de vídeos. Us deix un enllaç de un d’aquests vídeos per tornar-lo  veure i comentar-ho amb ells. Després han d’agafar un full en blanc i fer una llista de 5 coses que estam fent ara esforçant-nos per no propagar el COVID-19.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...