Pàgines del CEIP Miquel Duran i Saurina

dilluns, 23 de març del 2020

DILLUNS 23


Bon dia de nou famílies de segon B. Esper que el cap de setmana vos hagi anat genial i hagueu pogut carregar piles per seguir amb les classes.

Vos volia donar una idea abans de dir-vos que hem de fer avui. No se si els nins i nines han fet mai un diari però seria interessant anar contant un poc que fan cada dia. Si tenen un quadern per casa o uns quans papers junts per fer-se un quadern poden començar i així, mai oblidaran aquests dies que de ben segur no tornarem a viure mai més.
No és obligatori, però si ho anau fent, passau-m’ho així també vaig registrant més coses.

Que hi ha per avui?
Primer de tot hem de fer la fitxa de català d’expressió escrita on surt uns nins a un parc jugant. Simplement han d’explicar que veuen a la fotografia. Quantes més coses millor.



Després seguirem amb el projecte i farem dues coses:
Primer, agafarem la fulla que diu: a quin continent voldries viatjar aquest estiu? Per fer-la ens haurem d’adaptar a la situació que estam vivint i posarem a adalt de cada columna els noms dels continents i anirem demanant a tota persona que poguem a on anirien.



La feina segueix amb la pròxima fotocòpia: feim un gràfic de barres, on posarem a cada columna el continent i pintarem tans rectangles com persones que ens han dit aquest continent. I finalment, a darrera aquesta fulla contestarem les preguntes que ens demanen.




Ànims i a per feines!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INFORMACIÓ RENOVACIÓ DE MATRICULA

Bon dia famílies! Com sabeu, per aquest temps us solem passar la documentació necessària per fer la renovació de matrícula dels vostres...